Nieuw op Videoland: deze films en series zijn nieuw in oktober 2022

Nieuw op Videoland: deze films en series zijn nieuw in oktober 2022
Met onder meer Matched by Mom en FIVE LIVE

Kijktip :

Het begint langzamerhand weer koud te worden in Nederland en dat betekent dat de open haard weer aan kan en - om de energierekening wat te sparen - een warme deken over de benen op de bank gaat. Een film of serie hoort daar vanzelfsprekend ook bij. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in oktober 2022.

Kijktips van Gids.tv

Batman (1 oktober)

Bron: Warner Bros.
Op negenjarige leeftijd is Bruce Wayne getuige van de brute moord op zijn welgestelde ouders. Volkomen uit het veld geslagen zweert hij zijn hele leven in dienst te stellen tegen het kwaad. Overdag is hij een excentrieke miljonair, maar zodra de duisternis invalt verandert hij in Batman en gaat hij op pad om te waken over de inwoners van Gotham. Lees hier waar je Batman kunt kijken.

Naast Batman zijn ook Batman Returns, Batman & Robin en Batman Forever te zien bij Videoland.

Johan - Logisch is anders, S1 (2 oktober)

Videoland

Johan: logisch is anders draait om de ups en downs van de legendarische Nederlandse voetballer Johan Cruijff, op het veld en in zijn persoonlijke leven. Bekijk hier waar je Johan - Logisch is anders kunt streamen.

FIVE LIVE, S1 (3 oktober)

Videoland

Bron: Videoland
In de komische serie FIVE LIVE krijgen we een kijkje achter de schermen bij een fictieve talkshow. We volgen de redactie en de hosts: Sara Bannink en Roderik van Zuylen - sinds vier jaar gescheiden. Sara en Roderik presenteren elke vrijdag de goedbekeken talkshow Five Live op de commerciële zender Five. Bekijk hier waar je FIVE LIVE kunt streamen.

Matched by Mom (4 oktober)

Videoland

Bron: Videoland
Wanneer je toe bent aan de perfecte match en het je zelf niet lukt diegene te vinden, dan kun je altijd nog de hulp van je moeder inschakelen bij het vinden van een nieuwe partner. Dat is precies wat in ‘Matched by Mom’ gebeurt. Vier moeders reizen met hun zoons af naar Portugal om vanuit een luxe villa op zoek te gaan naar hun ideale schoondochter. Presentator Edson da Graça helpt de duo’s erbij. Bekijk hier waar je vanaf 4 oktober Matched by Mom kunt kijken.

Bad Boys for Life (10 oktober)

Videoland

Bron: Videoland
In deze film zien we hoe de Miami PD het elite AMMO-team proberen om Armando Armas, hoofd van een drugskartel, neer te halen. Armando is een koelbloedige moordenaar met een wrede, treurende aard. Hij is toegewijd aan het werk van het kartel en wordt door zijn moeder gestuurd om Mike Lowery te vermoorden. Lees hier waar je Bad Boys for Life kunt kijken.

André Hazes (20 oktober)

Videoland

Bron: Videoland
Geen eindeloze geruchten meer, dit is het verhaal van André Hazes. Twee jaar lang is André gevolgd door documentairemaker Cheeru Mampaey in misschien wel de moeilijkste periode uit zijn leven. Hij staat op een kruispunt, worstelend met angsten en demonen. André gaat de strijd aan, vooral met zichzelf, welke gepaard gaat met enkele rigoureuze beslissingen. Bekijk hier waar je vanaf 20 oktober André Hazes kunt kijken.

Villa Oranje, S2 (21 oktober)

Videoland

Bron: Videoland
Ronald Koeman, Wim Kieft, Hans van Breukelen en Jan Wouters werden in 1988 Europees Kampioen: een ongeëvenaarde Oranje prestatie die Nederland totaal op z’n kop zette. Vergezeld door co-host en recordinternational Wesley Sneijder reist Frank Evenblij met deze Oranjehelden af naar Portugal om terug te blikken op dit legendarische toernooi. Met de gouden generatie van toen halen ze herinneringen op, bespreken ze hoogte- en dieptepunten uit hun roemrijke carrières van de afgelopen 35 jaar en er wordt natuurlijk vooruitgeblikt naar het aankomende WK in Qatar. Bekijk hier waar je Villa Oranje kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV