Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in oktober 2022

Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in oktober 2022
Met onder meer Agent Hamilton

Kijktip :

Het begint langzamerhand weer koud te worden in Nederland en dat betekent dat de open haard weer aan kan en - om de energierekening wat te sparen - een warme deken over de benen op de bank gaat. Een film of serie hoort daar vanzelfsprekend ook bij. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in oktober 2022.

Kijktips van Gids.tv

Agent Hamilton, S2 (8 oktober)

NPO Plus

Agent Carl Hamilton vertrok naar de Verenigde Staten voor een training bij de Navy SEALs, een speciale eenheid binnen de Amerikaanse marine. Nu keert hij als dubbelagent terug naar de Zweedse hoofdstad Stockholm. Bekijk hier waar je vanaf 8 oktober Agent Hamilton kunt streamen.

Rules of the Game (28 oktober)

NPO Plus

Sam Thompson is een keiharde manager in het familiebedrijf Fly in het noordwesten van Engeland. Wanneer Sam op een dag op haar werk arriveert en een lijk aantreft bij de receptie van het kantoor, moet ze niet alleen rekening houden met duistere zaken in het heden, maar ook met moorddadige geheimen uit het verleden. De pas aangeworven directrice personeelszaken Maya Benshaw doet al snel enkele schokkende ontdekkingen. Bekijk hier waar je vanaf 28 oktober Rules of the Game kunt streamen.

Verder op NPO Plus

  • Volgt z.s.m.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV