Vanaf deze datum staat The White Lotus seizoen 2 op HBO Max

Vanaf deze datum staat The White Lotus seizoen 2 op HBO Max
Met Jennifer Coolidge en gloednieuw cast

Kijktip :

Sneller dan verwacht keert The White Lotus terug op HBO Max. Actrice Jennifer Coolidge keert terug in deze heerlijke serie. Ze is een fanfavoriet uit de serie en kreeg veel lovende kritieken voor haar rol als Tanya McQuoid, een rijke maar onstabiele vrouw die herstellende was van de dood van haar moeder. The White Lotus seizoen 2 is vanaf 31 oktober te zien op HBO Max.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Paradise is no vacation
In The White Lotus strijken we neer in een idyllisch, paradijselijk resort op Hawaï. Gedurende een week volgen we de belevenissen van de gasten en werknemers in het tropische resort. Met elke dag die verstrijkt komen er meer duistere trekjes tevoorschijn bij de perfecte reizigers, de vrolijke staff én de locatie zelf.

Nieuwe cast en locatie
Het eerste seizoen van deze verrukkelijke tragikomedie werd gefilmd in een chique resort op Hawaii, en was gericht op de problemen van het personeel van het resort en op de vaak rampzalige vakanties van de bezoekers. Hoewel het niet lijkt alsof het script veel verandert, geven een nieuwe setting - het Italiaanse eiland Sicilië - en een frisse gezichten de show een nieuwe look. Zo zijn naast Jennifer Coolidge ook onder andere F. Murray Abraham (The Grand Budapest Hotel) en Theo James (The Time Traveler's Wife) te zien in de gloednieuwe seizoen. Eind oktober gaan we weer in checken: de reserveringen zijn geopend!

Cast
Naast Jennifer Coolidge (American Pie) en F. Murray Abraham (Things Heard & Seen) en Jon Gries (Wish Upon a Unicorn) zijn ook Theo James (Divergent), Tom Hollander (Bird Box) en Aubrey Plaza (Dirty Grandpa) te zien in het nieuwe seizoen. Deze productie is geregisseerd door Mike White (School of Rock).

Vanaf 31 oktober 2022 is The White Lotus seizoen 2 te zien op HBO Max en zal zeven afleveringen bevatten. Genre: comedy, drama, mysterie. IMDb-score: 7,6.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV