Woensdag in I Can See Your Voice: Emma Heesters is gastpanellid

Woensdag in I Can See Your Voice: Emma Heesters is gastpanellid
Wie kan echt zingen en wie niet?

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van I Can See Your Voice, woensdag 5 oktober te zien op RTL 4, is zangeres Emma Heesters te gast in de studio. Samen met panelleden Marieke Elsinga, Fred van Leer en Edsilia Rombley proberen ze te achterhalen wie écht kunnen zingen en wie niet. Ze adviseren spelkandidaat Tom, die een mooi geldbedrag kan winnen.

I Can See Your Voice gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Beste Zangers
Al een aantal jaren timmert Heesters aan de weg als zangeres. Ze begon haar carrière op YouTube, met covers van bekende hits. Het leidde in 2019 tot een uitnodiging voor deelname aan Beste Zangers en vanaf dat moment ging het crescendo met haar loopbaan. Heesters scoorde grote hits met 'Pa Olvidarte', 'Loop niet weg', 'Waar ga je heen' en 'Alles wat ik mis'.

Over het programma
In I Can See Your Voice proberen de panelleden en de spelkandidaat te bepalen welke mensen wel en niet kunnen zingen. Er staan zeven "mysteriezangers" voor hun neus, die op basis van verschillende spelronden worden geëlimineerd. Zo zijn er rondes als Eerste Indruk en Lipsync, waarin de mysteriezangers alles op alles zetten om ze te overtuigen van hun zangkunsten.

I Can See Your Voice is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV