Hoe kan ik Badr Hari - Alistair Overeem live kijken? (GLORY Collision 4)

Hoe kan ik Badr Hari - Alistair Overeem live kijken? (GLORY Collision 4)
GLORY avond in GelreDome

Sport :

Op zaterdag 8 oktober staat het volgende grote GLORY evenement voor de deur: de vierde editie van GLORY Collision. In deze editie staan kemphanen Badr Hari en Alistair Overeem tegenover elkaar in het belangrijke gevecht van de avond. Op welke manier kun je het gevecht thuis op de bank volgen?

Videoland
Waar we de laatste tijd gewend waren om een pay-per-view ticket te moeten scoren voor het grootste kickboksevenement ter wereld: dat hoeft nu niet meer. Streamingdienst Videoland heeft namelijk de rechten op het evenement gekocht, waardoor alles nu daar te zien is. Het enige wat je daar dus voor nodig hebt is een abonnement.

De tekst gaat verder onder deze video's

Hari vs. Overeem
Het titanengevecht Hari tegen Overeem staat al een tijdje op de planning, maar nu gaat het dan eindelijk gebeuren. De twee stonden in 2008 en 2009 al twee keer tegenover elkaar en de tussenstand is nu 1-1. Aangezien Overeem binnenkort wil stoppen, zou dit wel eens de laatste keer kunnen zijn dat de twee tegenover elkaar staan.

Het evenement GLORY Collision 4 is zaterdag 8 oktober vanaf 20.00 uur Nederlandse tijd te zien bij Videoland. Volg alles van GLORY Collision 4 dan ook in het GLORY-dossier van Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's