Woensdag in Op1: Angela de Jong blikt vooruit op het Gouden Televizier-Ring Gala

Woensdag in Op1: Angela de Jong blikt vooruit op het Gouden Televizier-Ring Gala
Dit zijn de onderwerpen van woensdag 5 oktober

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we kijken naar de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van woensdag 5 oktober

  • Hoe wordt de door Giro555 opgehaalde 160 miljoen euro besteed in Oekraïne? Jeroen Pauw reisde door het land, bezocht projecten, sprak hulpverleners en slachtoffers van de oorlog en zag hoe het enorme bedrag besteed werd. Hij vertelt er vanavond over in Op1.

  • Wie winnen morgen de grootste Nederlandse televisieprijzen? Vanavond blikken we vooruit op het 57e Gouden Televizier-Ring Gala met tv-recensent Angela de Jong en kijkcijferanalist Tina Nijkamp en we bespreken de groeiende kritiek op de prijzen. Het Gouden Televizier-Ring Gala is op donderdag 6 oktober vanaf 20.30 uur live te zien op NPO 1.

  • De overheid moet 500 tot 600 grote uitstoters van stikstof in de buurt van kwetsbare natuurgebieden versneld uitkopen. Dat is een van de aanbevelingen van stikstofbemiddelaar Johan Remkes. Hoe is zijn rapport gevallen bij de boerenorganisaties en de politiek? We bespreken het met politiek verslaggever Thomas van Groningen, LTO-voorzitter Sjaak van der Tak en D66-Kamerlid Tjeerd de Groot.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV