Vanavond op tv: nieuw programma De tijd van ons leven, laatste audities Holland's Got Talent

Vanavond op tv: nieuw programma De tijd van ons leven, laatste audities Holland's Got Talent
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 7 oktober

Kijktip :

Vanavond gaat op NPO 1 het nieuwe programma De tijd van ons leven van start. Verder onder meer de laatste audities in Holland's Got Talent. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 7 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Holland's Got Talent: laatste audities

RTL 4
20:00 uur

In de zesde aflevering van het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent, vanavond te zien op RTL 4, is het tijd voor de laatste audities. In dit programma krijgen alle Nederlanders met een bijzonder talent de kans om zich te laten zien op het grote podium. In deze laatste auditieaflevering krijgen we te zien wie zich op de valreep nog plaatsen voor de volgende ronde, en daarmee zicht houden op een plekje in de halve finale. De messen zijn weer geslepen en kandidaten stellen alles in het werk om indruk te maken op de juryleden.

Thriller: Prisoners

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de fantastische thriller Prisoners te zien. Keller Dover is een toegewijde echtgenoot en vader. Wanneer zijn dochtertje en haar vriendin ontvoerd worden, komt de zelfverzekerde agent Loki aan het hoofd van het onderzoek te staan. Loki vindt al snel een verdachte, maar moet hem vrijlaten wegens gebrek aan bewijs. Keller is echter overtuigd van zijn schuld en gaat zelf achter hem aan.

Nieuw: De tijd van ons leven

NPO 1
21:30 uur

In het nieuwe programma De tijd van ons leven strijden Rutger Castricum en Chatilla van Grinsven tegen de beste tijdrijders ter wereld, maar vooral tegen zichzelf, ruim vier maanden lang. Kunnen zij zich, gesteund door gerenommeerde experts uit de wielersport, in een paar maanden tijd omvormen tot tijdrijders van een professioneel niveau? Castricum en Van Grinsven hebben een onwaarschijnlijk ambitieus doel: deelnemen aan het WK tijdrijden in Australië.

Docu: Leaving Afghanistan

NPO 2
22:20 uur

Vanavond en volgende week vrijdag is het documentaire-tweeluik Leaving Afghanistan te zien op NPO 2. De documentaire onderzoekt de twintig jaar lange weg naar de machtsovername van de Taliban in augustus 2021 vanuit het standpunt van de mensen die erbij waren toen de beslissingen vielen die het lot van Afghanistan bezegelden. In Leaving Afghanistan worden de jarenlange fouten die tot de Afghaanse catastrofe van 2021 leidden in kaart gebracht.

Biografisch drama: Behind the Candelabra

NPO 3
22:40 uur

Op NPO 3 is vanavond het biografische drama Behind the Candelabra te zien. Voor Elvis, Elton John, Madonna en Lady Gaga was er Liberace: virtuoos pianist, waanzinnig entertainer en flamboyante ster van tv en toneel. Liberace stond synoniem voor 'showmanship', extravagantie en kandelaren. Een wereldberoemd performer met een unieke flair die hem geliefd maakte bij zijn trouwe schare fans. Liberace leefde een luxe leven en omhelsde zijn overdadige levensstijl, zowel in als buiten de spotlights.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV