Rotterdammers gaan aan kop in Groep F

Sport :

Donderdag (13 oktober) speelt Feyenoord om 18.45 uur de thuiswedstrijd tegen FC Midtjylland in Groep F van de Europa League. Het duel is om 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - FC Midtjylland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Gelijkspel
Vorige week donderdag gingen de Rotterdammers al op bezoek bij FC Midtjylland, in Denemarken. Bij rust stond Feyenoord met 0-2 voor dankzij treffers van Sebastian Szymański en Orkun Kökçü. Een mooie overwinning leek dus in de maak, ware het niet dat Midtjylland in de tweede helft volledig terugkwam. Gustav Isaksen en Juninho tekenden voor een 2-2 eindstand.

Spannende groep
Groep F is zonder twijfel de spannendste groep van de Europa League. Na drie speelrondes hebben alle ploegen namelijk precies evenveel punten, vier. Toch zijn er wel wat verschillen aan te wijzen op basis van het doelsaldo. Feyenoord gaat aan kop dankzij de 6-0 overwinning op Sturm Graz; de Oostenrijkers staan door deze oorwassing juist onderaan.

De wedstrijd Feyenoord - FC Midtjylland is donderdag 13 oktober om 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.