Serierecensie: in The Old Man stelen naast Jeff Bridges de rottweilers de show

Serierecensie: in The Old Man stelen naast Jeff Bridges de rottweilers de show
Van de makers van Gone Baby Gone, en See

Film :

Vanaf 28 september zijn de eerste afleveringen van de serie The Old Man te zien op Disney+. Wie een eigenzinnige combinatie van series als The Americans en Homeland met de wraakfilms van Liam Neeson wil, gaat genieten van deze serie met de 72-jarige Jeff Bridges in de hoofdrol. Lees hier de serierecensie van The Old Man.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Dan Chase
Het verhaal gaat over de voormalige CIA officier Dan Chase. Een tiental jaar geleden verliet hij de CIA en verdween om volledig onzichtbaar verder te leven. Wanneer er een huurmoordenaar arriveert die Chase probeert uit te schakelen, leert de oude agent dat hij zich met zijn duistere verleden moet verzoenen om zijn toekomst te verzekeren.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 75% | IMDb ★ 7,6

Deze serierecensie is gebaseerd op de eerste drie afleveringen van The Old Man.

Deze serie is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van schrijver Thomas Perry. The Old Man heeft een mooie balans tussen rustmomenten en gewelddadige actie, maar de grootste kracht zijn de twee hoofdrolspelers Jeff Bridges en John Lithgow. Je krijgt in eerste instantie sympathie voor beide partijen. Door de coronapandemie liep de productie grote vertraging op, en een paar maanden later werd lymfeklierkanker bij Bridges ontdekt. En tot overmaat van ramp liep hij tijdens de chemotherapie zelf het coronavirus op. Gelukkig gaat het nu een stuk beter met de acteur. Daardoor moesten de makers wel het aantal afleveringen terugbrengen van tien naar zeven. Een dikke aanrader voor liefhebbers van actie, thriller en drama met een hele fijne cast. En nog meer goed nieuws: The Old Man seizoen 2 is bevestigd. Vier sterren.

Cast
Naast Jeff Bridges (Only the Brave) en John Lithgow (Interstellar) zijn ook Amy Brenneman (The Leftovers) en Alia Shawkat (Arrested Development) te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door Robert Levine en Jonathan E. Steinberg (See).

Acteur Jeff Bridges als Dan Chase in de serie 'The Old Man'

Vanaf 28 september 2022 zijn de eerste afleveringen van The Old Man te zien op Disney+. De steamingdienst zal elke week op woensdagochtend om 09:00 uur Nederlandse tijd een nieuwe aflevering online plaatsen en in totaal bestaat dit seizoen uit zeven afleveringen van ongeveer 50 minuten. Hierdoor zal de seizoensfinale op 3 november te zien zijn. Genre: Drama, Thriller, Actie.

Actuele video's

Meer actuele video's