Recensie: Luckiest Girl Alive met Mila Kunis over groot trauma, aanranding en victim blaming

Recensie: Luckiest Girl Alive met Mila Kunis over groot trauma, aanranding en victim blaming
Van de makers van The Handmaid's Tale

Film :

Vanaf 7 oktober is de film Luckiest Girl Alive te zien op Netflix. De beeldschone Mila Kunis kennen we van komedies zoals Bad Moms en The Spy Who Dumped Me. Nu zien we toch een andere kant van de actrice in een aangrijpend drama en dat staat haar best goed. Lees hier de filmrecensie van Luckiest Girl Alive.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Ani FaNelli
Na haar traumatiserende en tragische tienerjaren op de prestigieuze Brentley School bouwt Ani zorgvuldig een nieuwe identiteit op. Met haar glamoureuze baan, goedgevulde kleerkast en succesvolle verloofde lacht het leven haar toe. Maar Ani heeft een groot geheim. Duistere kwelgeesten uit het verleden bedreigen haar wanhopig gecreëerde illusie van perfectie.

Actrice Mila Kunis speelt Ani FaNelli in de film 'Luckiest Girl Alive'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 65% | IMDb ★ 6,5

Het verhaal van Luckiest Girl Alive is een verfilming van de gelijknamige bestseller van Jessica Knoll. Een zeer heftig verhaal waar verkrachting en moord grote thema's zijn. Niet een gezellige wegkijker dus, maar Luckiest Girl Alive weet bij vlagen wel te boeien. De cast is goed met een uitschieter in de vorm van actrice Chiara Aurelia (Cruel Summer), waarvan je elke traan op haar wangen gelooft. Deze film is dit een klassiek geval van een kundige cast die een beter geordende film had verdiend, met onder andere een vervelende voice over in een soms rommelig film. Maar voor wie "in the mood" is, weet de film uiteindelijk wel te overtuigen. Over het thema zijn overigens wel sterkere films gemaakt. Een kleine drie sterren.

Cast
Naast Mila Kunis (Friends with Benefits) en Chiara Aurelia (Cruel Summer) zijn ook Finn Wittrock (Judy), Connie Britton (Dirty John), Scoot McNairy (C'mon C'mon) en Thomas Barbusca (Searching) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Mike Barker (Outlander).

Vanaf 7 oktober is de film Luckiest Girl Alive te zien op Netflix. Genre: drama, mysterie. Tijdsduur: 113 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's