Maandag 17 oktober in Chateau Meiland: zorgen om oma Jenny

Maandag 17 oktober in Chateau Meiland: zorgen om oma Jenny
Gezondheid van oma gaat snel achteruit

Kijktip :

De Meilandjes hebben hun avontuur in Frankrijk definitief afgesloten met de verkoop van het chateau en hun afscheid van de zieke Nadège. In een nieuwe aflevering van Chateau Meiland, maandag 17 oktober te zien op SBS6, keren ze weer terug naar Nederland, waar hele andere uitdagingen wachten...

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Verbouwen
De Meilandjes zijn net terug uit het zonnige Frankrijk en zijn direct volop aan het verbouwen geslagen. Het woonhuis, het tuinhuis én de grote tuin worden flink onder handen genomen. De familie heeft het er druk mee, want ze volgen ook danslessen ter voorbereiding op het huwelijk van Maxime en Leroy.

Oma
Daar blijft het niet bij, want Erica en Martien moeten ook opdraven voor een signeersessie tijdens de Libelle Zomerweek. En tijdens een bezoek aan oma Jenny, de moeder van Erica, begint de familie zich zorgen te maken. Oma is erg benauwd en haar gezondheid gaat snel achteruit.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's