Top 5 films die je niet mag missen in april

Top 5 films die je niet mag missen in april
Van Avengers: Infinity War tot A Quiet Place en Foxtrot

Film :

April kent een zeer divers aanbod van bioscoopreleases. Alle genres komen aan bod in de bioscoop, zoals horror, intens drama en blockbustermateriaal waar superhelden centraal staan. Gids.tv heeft een kleine selectie aan bioscoopfilms gemaakt die deze maand in première gaan.

1. Lady Bird (5 april)
De 17-jarige Christine 'Lady Bird' McPherson heeft een droom om te gaan studeren in New York. Familie McPherson heeft het niet heel breed en het rebelse meisje zet zich af tegen haar eigenzinnige moeder. Een film die gaat over een moeder-dochterrelatie en alle tienerproblemen die daarbij horen. Drama met een lach en een traan. De film won vele prijzen, waaronder een Oscar-nominatie voor beste film. Lees de recensie van deze film op Gids.tv. Bekijk hieronder de trailer van Lady Bird.

2. Rampage (12 april)
Primatoloog Davis Okoye (Dwayne Johnson) heeft een zeer goede band met de zilverruggorilla George. Door een genetisch experiment verandert de vriendelijke George in een woedend wezen van gigantische afmetingen. Het gevolg is een spoor van verwoesting in de stad, maar de ellende is niet te overzien als er nog meer dieren genetische veranderingen hebben ondergaan. Een film vol actie en verwoesting. Bekijk hieronder de trailer van Rampage.

3. Foxtrot (12 april)
Het verdriet is groot als Michael en Dafna te horen krijgen dat hun zoon Jonathan is omgekomen in de dienstplicht als wachter bij een militaire grenspost. Het verhaal wordt vertelt vanuit het perspectief van de vader, moeder en de zoon. Alle drie dansen ze de foxtrot met het noodlot. Een dans met veel variaties, maar waar je ook heen gaat in het leven, je eindigt altijd op het punt waar je ooit begon. Bekijk hieronder de trailer van Foxtrot.

4. A Quiet Place (12 april)
Een gezin reist door de Verenigde Staten. In wat ooit een vriendelijk landschap was, schuilt nu een dodelijk gevaar. Bij de kleinste geluiden komen er enge mysterieuze wezens op je af en die komen je halen. De moeder is zwanger. Probeer dan maar eens te bevallen zonder geluid. Spannende horror, thriller waar één verkeerde stap je laatste kan zijn. Bekijk hieronder de trailer van A Quiet Place.

5. Avengers: Infinity War (25 april)
Een leger aan superhelden moet het opnemen tegen de intergalactische superschurk Thanos. Hij wil alle 'Infinity Stones' verzamelen, in een poging het universum opnieuw vorm te geven, waarbij Moeder Aarde en zijn bewoners ernstig gevaar lopen. De nieuwe Marvelfilm belooft een spektakelstuk te worden. Dit is een tweeluik, waarvan het tweede deel in 2019 in de bioscoop te zien zal zijn. Bekijk hieronder de trailer van Avengers: Infinity War.

Meer filmrecensies? Die kun je hier lezen: filmrecensies van Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV