Dinsdag in Op1: Kluun en dochters over boek Help, ik heb een puber

Dinsdag in Op1: Kluun en dochters over boek Help, ik heb een puber
De gasten van Op1 van dinsdag 25 oktober

Kijktip :

Dinsdagavond presenteren Giovanca Ostiana en Tijs van den Brink de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op dinsdag 25 oktober.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen Op1 van dinsdag 25 oktober

  • Help, ik heb een puber! Zo heet het nieuwste boek van schrijver Kluun. Welke boodschap wil hij puberouders meegeven? En hoe brengt hij het er zelf eigenlijk vanaf? Kluun schuift vanavond aan met zijn dochters Roos en Eva.
  • Hoe kun je bevriend raken met iemand die je baby heeft vermoord? En hoe kunnen een queer en een neonazi vrienden worden? In zijn nieuwe boek Over de Kloof gaat schrijver Maurits Chabot op zoek naar onwaarschijnlijke vriendschappen. Over zijn bijzondere zoektocht vertelt hij vanavond bij Op1.
  • Tomatensoep over een Van Gogh en aardappelpuree over een Monet. Steeds vaker richten acties van klimaatactivisten zich op kunst. Is dit de juiste manier om aandacht voor klimaatproblematiek te vragen of gaat het veel te ver? Directeur van het Prins Bernhard Cultuurfonds Cathelijne Broers en klimaatactivist Rozemarijn van ’t Einde gaan in gesprek.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's