Britse thrillerserie Rules of the Game vanaf vrijdag te zien op NPO 2

Britse thrillerserie Rules of the Game vanaf vrijdag te zien op NPO 2
HR-manager stuit op duister geheim

Kijktip :

Vrijdag (28 oktober) gaat de gloednieuwe Britse thrillerserie Rules of the Game van start op NPO 2. Deze bloedstollend spannende serie was begin dit jaar voor het eerst te zien op de Britse televisie en beleeft nu zijn première bij de publieke omroep.

Rules of the Game aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

HR-manager
In Rules of the Game maken we kennis met HR-manager Maya Benshaw, gespeeld door Rakhee Thakrar. Zij begint aan een nieuwe baan en gaat aan de slag bij het succesvolle bedrijf Fly Dynamic, waar ze tot ongenoegen van directeur Samantha 'Sam' Thompson (Maxine Peake) besluit de ongezonde bedrijfscultuur aan te pakken.

Geheim
Deze op het oog onschuldige actie van Maya blijkt uiteindelijk grote gevolgen te hebben. Ze komt namelijk een duister geheim op het spoor, dat te maken heeft met de mysterieuze dood van een jonge, vrouwelijke medewerker. Wat is hier gebeurd en wat is de rol van Fly Dynamic in de raadselachtige dood van deze vrouw?

De nieuwe thrillerserie Rules of the Game is vanaf vrijdag 28 oktober wekelijks rond 23.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Rules of the Game terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV