Halloween op Netflix: Deze series en films zijn spookachtig, bezeten of behekst

Halloween op Netflix: Deze series en films zijn spookachtig, bezeten of behekst
Met 28 Days Haunted en meer

Kijktip :

Het Halloween-weekend komt eraan met op maandag (31 oktober) het feest der duisternis in volle glorie. Alle heksen, geesten, demonen, en ander gespuis verzamelen want Gids.tv heeft de meest griezelige films en series van Netflix op een rij gezet.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Lees ook onze Halloween-tips voor HBO Max en onze Halloween-tips voor Prime Video.

28 Days Haunted (2022)

Netflix

Drie teams brengen elk 28 dagen door op de meest spookachtige locaties van de Verenigde Staten. De serie volgen de mensen in een paranormaal experiment dat is gebaseerd op de theorieën van Ed en Lorraine Warren (Ja, die twee van Annabelle). Lees hier waar je de serie 28 Days Haunted kunt kijken.

Creep (2014)

Netflix

Bron: Netflix
Een jonge videograaf beantwoordt een online advertentie voor een eendaagse baan in een afgelegen stadje om de laatste berichten van een stervende man op te nemen. Wanneer hij het vreemde gedrag van de man opmerkt, begint hij zijn bedoelingen in twijfel te trekken. Voor een goede horrorfilm heb je weinig nodig. In het geval van Creep is een camera en een acteur al voldoende. Lees hier waar je Creep kunt kijken.

Jaula (2022)

Netflix

Bron: Netflix
Gloednieuw en nu nummer 3 op Netflix. Een echtpaar vindt een getraumatiseerd kind. Echtgenote Paula moet het vreemde gedrag van het meisje ontcijferen om haar identiteit en duistere verleden te ontrafelen. En dit met alle gevolgen van dien. Lees hier waar je de film Jaula kunt kijken.

Halloween (2018)

Netflix (beschikbaar tot 15 november)

Bron: Universal Pictures
Het is de beste Halloween in de nieuwe trilogie met Laurie Strode in gevecht met het ultieme kwaad. Michael Myers, de gemaskerde figuur die haar achtervolgt sinds ze vier decennia geleden ternauwernood ontsnapte aan zijn moordpartij op Halloweennacht. De luxaflex-scene is onvergetelijk. Lees hier waar je de film Halloween kunt kijken.

Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities (2022)

Netflix

Bron: Netflix
De veelgeprezen Academy Award-winnende filmmaker Guillermo del Toro stelt deze verzameling sinistere verhalen samen, de ene nog gruwelijker dan de andere. Lees hier waar je de serie Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities kunt kijken.

Lees hier onze serierecensie van Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten en in de bioscopen op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's