Onder vuur seizoen 2 vanaf zondag 30 oktober te zien op België Eén

Onder vuur seizoen 2 vanaf zondag 30 oktober te zien op België Eén
Populaire Vlaamse serie is terug

Kijktip :

De Vlaamse dramaserie Onder vuur is niet alleen een groot succes op Netflix, want de serie is ook gewoon op de Belgische televisie te zien. Zondag 30 oktober gaat het tweede seizoen van start op België Eén. Wat kunnen we verwachten?

Lees ook onze serierecensie van Onder vuur seizoen 1.

Eerste aflevering
Post Oosteroever kampt met personeelstekort en verouderd materiaal. De voortekenen van een nakende fusie met Post Centraal. In afwachting daarvan moeten ze zich met beperkte middelen weten redden op gevaarlijke interventies. Patrick krijgt de kans om zijn oude post van een fusie te vrijwaren, op voorwaarde dat hij zijn opstandige vissersfamilie gewonnen krijgt voor het nieuwe windmolenpark op zee.

Over de serie
Onder vuur vertelt het verhaal van de brandweerpost Oosteroever in Oostende. Deze post is een kleine kazerne met veel verschillende karakters en een eigenwijze stijl van werken. Ondanks dit alles leveren de brandweerlui steeds werk van een hoog niveau. Het redden van mensenlevens komt steeds op de eerste plaats.

Het tweede seizoen van Onder vuur is vanaf zondag 30 oktober wekelijks om 20.40 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's