Zondag in RENZE: Jan Smit treedt op met nieuwe single 'De Spiegel'

Zondag in RENZE: Jan Smit treedt op met nieuwe single 'De Spiegel'
Renze neemt stokje over van Humberto

Kijktip :

Komende weekenden neemt Renze Klamer het stokje weer over van Humberto Tan met zijn vaste show RENZE. Deze zaterdag zijn onder meer zanger Jan Smit, RTL Nieuws-correspondent Olaf Koens en Michiel Vos te gast. Dit zijn de gasten van zondag 30 oktober.

Gasten van RENZE - zondag 30 oktober

  • Jan Smit is voorzitter van FC Volendam, presentator van onder andere Beste Zangers en vooral al 25 jaar succesvol artiest. Vrijdag kwam zijn nieuwe album 'Boven Jan' uit. Vanavond is hij te gast in de uitzending en zingt hij 'De Spiegel', een van zijn nieuwe nummers.

  • De voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden Nancy Pelosi heeft een korte open brief aan haar collega's geschreven over de woningoverval van afgelopen vrijdag waarbij haar man gewond raakte. We hebben vanavond contact met Michiel Vos vanuit New York.

  • De oorlog in Oekraïne is nu bijna 250 dagen bezig. RTL Nieuws-correspondent Olaf Koens is in de tussentijd met veel Oekraïners in contact gekomen en heeft de ontmoetingen opschreven in zijn boek 'Alle Oekraïners die ik ken'. Olaf Koens is vanavond te gast om erover te praten.

  • Jeroen Koopman is (net als Renze Klamer) fan van de jaren 90'-serie Heartbreak High. Hij wist de rechten te verkrijgen, maakte met zijn mediabedrijf NewBe een reboot en scoorde een wereldwijde hit op Netflix. Vanavond vertelt hij hoe, en Tina Nijkamp legt uit hoe bijzonder dit is.

RENZE is iedere zaterdag en zondag rond rond 22.40 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RENZE terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV