Woensdag in Khalid & Sophie: Joshua Nolet en Splinter Chabot over hun nieuwe podcast

Woensdag in Khalid & Sophie: Joshua Nolet en Splinter Chabot over hun nieuwe podcast
Dit zijn de gasten van woensdag 2 november

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van woensdag 2 november. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

De gasten in Khalid & Sophie op woensdag 2 november

  • We nemen het nieuws van de dag door met ons duo van dienst: Evi Hanssen & Wouter Bouwman.

  • Vandaag zette de Raad van State een streep door de bouwvrijstellingen. Dat heeft grote gevolgen voor zowel het klimaat als de woningbouw. Aan tafel Faiza Oulahsen van Greenpeace en Johan Vollenbroek.

  • In de podcast ‘Joshua & Splinter in therapie’ praten Joshua Nolet en Splinter Chabot een jaar lang met psychiater Femke Verduin openhartig over depressies, angststoornissen en medicijnen. De drie podcastmakers schuiven vanavond aan

  • In de aanloop naar het WK willen Frank Evenblij & Erik Dijkstra een nationaal trauma voor altijd uit de wereld helpen. Zij gingen terug naar Münster, sinds 1974 onlosmakelijk verbonden met de Zwembadaffaire.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's