Donderdag in Op1: Tom Egbers over zijn vertrek naar het WK in Qatar

Donderdag in Op1: Tom Egbers over zijn vertrek naar het WK in Qatar
Dit zijn de gasten van donderdag 3 november

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we kijken naar de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 3 november

  • De treinkaartjes worden duurder, de dienstregeling verschraalt en de concurrenten van de NS eisen dat ze op meer trajecten mogen rijden. Hoe ziet de toekomst van treinreizend Nederland eruit? Na een week vol politiek debat is verantwoordelijk staatssecretaris Vivianne Heijnen vanavond te gast bij Op1.

  • Het is een vertrouwd gezicht; Tom Egbers die de spanning opbouwt richting een belangrijke wedstrijd van het Nederlands Elftal. Volgende week stapt hij op het vliegtuig naar Qatar om verslag te doen van zijn tiende eindronde. We zwaaien de NOS-anchor vanavond uit bij Op1.

  • De strafzaak over de moord op Peter R. de Vries moet opnieuw worden behandeld. Omdat een van de rechters is geëmigreerd, is de rechtbankcombinatie veranderd en dat is niet zomaar toegestaan. Hoe kon dit gebeuren? Saskia Belleman volgt de zaak op de voet en schuift vanavond aan bij Op1.

  • Over de genocide in Rwanda schreef Roxane van Iperen Genocidefax. Ruim een jaar later ziet de auteur in Oekraïne vergelijkbare patronen. De vernietiging van de Oekraïense identiteit zet zich voort en Russen die zich uitspreken wordt de mond gesnoerd. Van Iperen vertelt er vanavond meer over bij Op1.

  • Bellingcat-directeur Christo Grozev is zijn leven niet zeker. Onthullingen die zijn onderzoeksbureau deed over Russische spionage en oorlogsmisdaden zorgden ervoor dat hij bovenaan de dodenlijst van Poetin kwam te staan. Vanavond doet hij bij Op1 zijn verhaal samen met toezichthouder van Bellingcat Yoeri Albrecht.

__De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.__y

Actuele video's

Meer actuele video's