Zondag in RENZE: Sharon den Adel over wereldtour, Maarten van Rossem en meer

Zondag in RENZE: Sharon den Adel over wereldtour, Maarten van Rossem en meer
Dit zijn de gasten van zondag 6 november

Kijktip :

Komende weekenden neemt Renze Klamer het stokje weer over van Humberto Tan met zijn vaste show RENZE. Te gast zijn zondag onder meer Maarten van Rossem over zijn podcast en Sharon den Adel over de wereldtoernee van Within Temptation. Dit zijn de gasten van RENZE op zondag 6 november.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten van RENZE - zondag 6 november

  • In de veelbesproken docu Hanky Panky Goodbye van Roosmarijn Wind wordt het anti-Aziatisch racisme in ons land pijnlijk duidelijk.Tina Nijkamp vindt dat de docu een groter publiek verdient en wil meer tv-presentatoren van Aziatische komaf. Samen zijn ze vanavond te gast.
  • Sharon den Adel verovert met Within Temptation de wereld. De band is net terug van een Amerikaanse tournee én de volgende grote Europese tour staat alweer voor de deur. Sharon vertelt vanavond over het succes van de band en natuurlijk treedt ze op.
  • Komkommers vindt 'ie goor, Monopoly en Scrabble zijn favoriet en hij heeft sinds 1974 niet gezwommen. Dat en meer kom je te weten in Maarten van Rossem - De Podcast. Vanavond leert de kijker Maarten van Rossem nóg wat beter kennen, samen met zijn podcastmaatje Tom Jessen.
  • Met het Metropole Orkest en Dominic Seldis tovert Renze vanavond de studio om tot een bioscoop: een voorproefje van De Avond Van De Filmmuziek. Samen met LAKSHMI en Hermine Deurloo spelen zij de mooiste muzikale composities die speciaal voor film zijn geschreven.

RENZE is iedere zaterdag en zondag rond rond 22.40 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RENZE terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's