Nieuw op Prime Video: deze films en series zijn nieuw in december 2022

Nieuw op Prime Video: deze films en series zijn nieuw in december 2022
Met onder meer Modern Love: Amsterdam

Kijktip :

Het is weer tijd voor de laatste maand van het jaar: de cadeautjes worden ingepakt, de kerstbomen worden opgetuigd en de oliebollen en het kerstdiner worden langzaam voorbereid. Een lekkere serie of een filmpje passen daar uitstekend bij. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in december 2022.

Kijktips van Gids.tv

Your Christmas or Mine (2 december)

Prime Video

Your
Studenten Hayley en James zijn jong en verliefd. Na hun afscheid voor Kerstmis op een Londens treinstation nemen ze allebei dezelfde dwaze beslissing om van trein te wisselen en elkaar te verrassen. Terwijl ze elkaar op het station passeren, zijn ze zich er totaal niet van bewust dat ze zojuist van kerstmis hebben geruild. Lees hier waar je vanaf 2 december Your Christmas or Mine kunt kijken.

Something from Tiffany's (9 december)

Prime Video

Zoey Deutch en Ray Nicholson in 'Something from Tiffany's'. Bron: Prime Video
Niets is te vergelijken met de magie en de opwinding van de feestdagen in New York City, waar de straten schitteren van de feestverlichting, de etalages verblinden en een bijzonder doosje van Tiffany iemands leven kan veranderen. Rachel en Gary zijn gelukkig met elkaar, maar nog niet klaar voor die echte verbintenis. Ethan en Vanessa, het perfecte koppel, staan op het punt hun relatie officieel te maken. Lees hier waar je vanaf 9 december Something from Tiffany's kunt kijken.

Modern Love: Amsterdam (16 december)

Prime Video

Yootha Wong-Loi-Sing en Fedja van Huet in 'Modern Love Amsterdam'. Bron: Prime Video
De serie Modern Love toont uiteenlopende verhalen over liefde en relaties, gebaseerd is op de populaire column uit The New York Times. De columns vormen de basis van de hartverwarmende serie waarbij iedere aflevering de liefde in diverse vormen laat zien, allemaal geïnspireerd op ware gebeurtenissen. De verhalen spelen zich af in Amsterdam, van het Centraal Station, de Amstel tot aan Amsterdam-Noord en Zuidoost. Bekijk hier waar je vanaf 16 december Modern Love: Amsterdam kunt streamen.

Tom Clancy's Jack Ryan, S3 (21 december)

Prime Video

In het derde seizoen van Jack Ryan werkt Jack Ryan als CIA-agent in Rome, wanneer hij wordt getipt dat het Sokol-project, een geheim plan om het Sovjet-rijk te herstellen, weer tot leven wordt gewekt, meer dan 50 jaar nadat men dacht dat het was stopgezet. Jack begint aan een missie om de informatie te bevestigen, maar het loopt al snel mis en hij wordt ten onrechte betrokken bij een groter complot. Bekijk hier waar je Tom Clancy's Jack Ryan kunt streamen.

Verder op Prime Video

  • The Reunion (2 december)
  • Fair Trade (15 december)
  • About Fate (16 december)
  • Waldcat (30 december)
  • Love Addict (31 december)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV