Zaterdag in RENZE: Frits Wester over VVD en de asielwet, The Jordan en meer

Zaterdag in RENZE: Frits Wester over VVD en de asielwet, The Jordan en meer
Dit zijn de gasten van zaterdag 12 november

Kijktip :

Renze Klamer presenteert deze herfst de weekendtalkshow op RTL 4. In deze zaterdageditie zijn onder meer politiek verslaggever Frits Wester, journalist Raounak Khaddari en zangeres The Jordan te gast. Dit zijn de gasten van zaterdag 12 november.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in RENZE - zaterdag 12 november

  • Zangeres Caroline van der Leeuw stapt af van haar alter-ego Caro Emerald, waar ze jarenlang vele successen mee boekte en gaat verder onder haar nieuwe artiestennaam: The Jordan.
  • Het was een roerige week voor de VVD en hun struggles met de asielwet. Uiteindelijk moest Mark Rutte zelfs komen om de boel te lijmen.Frits Wester bespreekt het.
  • Twee uitschieters deze week in de kijkcijferwereld: The Masked Singer en natuurlijk het veelbesproken Sinterklaasjournaal.Tina Nijkamp bespreekt de nijpende zaken.
  • De media- en nieuwsweek wordt besproken met een aanvulling op het panel, journaliste Raounak Khaddari en mediapersoonlijkheid Patty Brard.

RENZE is iedere zaterdag en zondag rond rond 22.40 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RENZE terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV