Bekijk hier de nieuwe trailer van Friese volksheld Redbad

Bekijk hier de nieuwe trailer van Friese volksheld Redbad
Hollywood in Nederland vol epische veldslagen

Film :

Epische veldslagen, veel zwaarden en grote decors vol rollende vuurballen met intense gevechten en daarnaast ook nog een liefdesverhaal. Friese volksheld Radboud (Gijs Naber) leeft in de vroege Middeleeuwen en gaat de strijd aan met Pepin Herstal (Jonathan Banks), de leider van de Franken. Bekijk hieronder de trailer van Redbad.

Groter als zijn voorganger
Kosten nog moeite zijn gespaard om van dit historische drama een grootschalige productie te maken. Met tienduizend figuranten in de grote groep nederlandse acteurs werden lange draaidagen gemaakt. Regisseur Roel Reiné laat met Redbad zien dat dit groter wordt dan zijn voorganger Michiel de Ruyter.

Internationaal
Wat opvalt in de trailer is dat de acteurs en actrices gewoon Nederlands praten in plaats van Engels, wat ons Hollandse hart nog trotser laat kloppen. Want internationaal doet deze film het goed en zijn de rechten al verkocht aan landen als Duitsland, Spanje, Frankrijk, Korea, Japan, Engeland en de Verenigde Staten.

:article:img

Breaking Bad
Naast een fantastische Nederlandse cast met Renée Soutendijk, Huub Stapel, Derek de Lint, Teun Kuilboer, Gijs Naber en Loes Haverkort, speelt ook Jonathan Banks (Bekend van de series Breaking Bad en Better Call Saul) mee in Redbad.

Redbad is vanaf 28 juni te zien in de Nederlandse bioscoop.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV