Zondag 27 november in Isola di Beau: Monica Geuze en Martijn Krabbé

Zondag 27 november in Isola di Beau: Monica Geuze en Martijn Krabbé
Beau van Erven Dorens ontmoet BN'ers

Kijktip :

Zondag (27 november) is de tweede aflevering van Isola di Beau te zien op RTL 4. Presentator Beau van Erven Dorens ontvangt wekelijks twee bekende Nederlanders op het prachtige Italiaanse eiland Sardinië voor bijzondere en diepgaande gesprekken. Deze week zijn dat Monica Geuze en Martijn Krabbé.

Isola di Beau gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vlogger
Monica Geuze maakte de afgelopen tien jaar naam als vlogger en is inmiddels één van de populairste YouTubers van Nederland. Dat leidde ook tot andere activiteiten; ze is steeds vaker te zien op televisie en presenteerde onder meer het programma Love Island. In 2021 werd Geuze door mannenblad FHM uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland.

The Voice of Holland
Ook Martijn Krabbé komt langs in deze aflevering. De zoon van acteur Jeroen Krabbé is al jaren een zeer succesvolle presentator van programma's als Idols, Uitstel van executie en Kopen zonder kijken. Krabbé maakte echter vooral naam als presentator van The Voice of Holland. In Isola di Beau zal hij voor het eerst uitgebreid reageren op de misstanden achter de schermen van de talentenjacht.

Isola di Beau is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Isola di Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV