Nieuwe dramaserie Bestseller Boy vanaf zondag 27 november te zien op NPO 3

Nieuwe dramaserie Bestseller Boy vanaf zondag 27 november te zien op NPO 3
Schrijver verliest alles

Kijktip :

Wat als je tegen alle verwachtingen in op 21-jarige leeftijd doorbreekt met je eerste roman, maar daarmee iedereen om je heen verliest? Momo Zebbi is een jonge, ambitieuze Amsterdammer met één grote droom: bestsellerauteur worden. Zijn droom komt uit, maar haalt zijn leven totaal overhoop. De dramaserie Bestseller Boy vertelt zijn verhaal.

Bestseller Boy aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Zoektocht
De ouders van Momo zetten hem uit huis, hij verliest zijn grote liefde en zijn vrienden verstoten hem. Zonder huis, familie en relatie begint voor Momo een zoektocht naar erkenning, liefde en naar zichzelf. Om inspiratie op te doen voor zijn tweede boek, maakt Momo een reis naar Marokko. Hier ontdekt hij hoe het vertellen van verhalen al generaties in de familie zit en wordt hij geconfronteerd met alles waar hij zo hard voor is weggerend: zijn eigen wortels.

Vriendin
In de eerste aflevering van Bestseller Boy zien we hoe Momo Zebbi, de 21-jarige held, bijna klaar is met de grote stadsroman waar hij al jaren onafgebroken aan schrijft. Alleen heeft hij nog geen goed einde. Hij gaat zo op in zijn werk, dat hij geen aandacht heeft voor zijn vriendin Evelien. Als het boek eindelijk af is, maakt zijn grote liefde en muze het uit. Momo moet een nieuw einde verzinnen.

De nieuwe dramaserie Bestseller Boy is vanaf zondag 27 november wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Bestseller Boy terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV