Kroatië - Canada live op tv en online (WK voetbal)

Kroatië - Canada live op tv en online (WK voetbal)
Kan vice-wereldkampioen nu wél winnen?

Sport :

Kroatië haalde in 2018 tot ieders verbazing de finale van het WK, die verloren ging tegen Frankrijk. Ze begonnen het WK van dit jaar teleurstellend, maar hopen in de tweede wedstrijd wél te winnen. Het duel Kroatië - Canada is zondag 27 november om 17.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Moeizaam eerste duel
De Kroaten speelden hun eerste wedstrijd van het WK 2022 in Qatar tegen Marokko. Op papier had dat een overwinning voor Kroatië op moeten leveren, maar de werkelijkheid bleek weerbarstiger. In een moeizaam duel kwam Kroatië niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. Ze zullen in de tweede wedstrijd orde op zaken willen stellen tegen Canada.

Lees verder onder de video's.

Nipte nederlaag
Dat zal misschien ook lastiger worden dan gedacht, want Canada verloor het eerste duel tegen België - toch één van de topfavorieten - met slechts 1-0. Sterker nog, Canada kreeg vroeg in de wedstrijd een uitgelezen kans om op voorsprong te komen, ware het niet dat sterspeler Alphonso Davies zijn strafschop gekeerd zag worden door Thibaut Courtois.

De wedstrijd Kroatië - Canada is zondag 27 november om 17.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 16.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV