Deze films zie je tijdens Meimaand Filmmaand op Veronica

Deze films zie je tijdens Meimaand Filmmaand op Veronica
Thema van dit jaar is 'sciencefiction'

Nieuws :

De Meimaand Filmmaand 2018 op tv-zender Veronica staat dit jaar in het teken van het thema sciencefiction. De hele maand mei is een groot aantal films uit dit genre te zien. Gids.tv zet het volledige uitzendschema van Meimaand Filmmaand 2018 verderop in dit artikel op een rij.

Bekijk hier welke films je tijdens de Meimaand Filmmaand 2019 kunt verwachten.

De films in de Meimaand Filmmaand zijn op maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag te zien op Veronica. Elke dag heeft een eigen thema.

  • Maandag: films uit het futuristische superhelden-epos X-Men
  • Dinsdag: de allergrootste sci-fi-premières
  • Woensdag: de grootste sci-fi-blockbusters van de afgelopen jaren
  • Zaterdag: de grootste sci-fi-filmklassiekers ooit gemaakt

Veronica's Meimaand Filmmaand heeft dit jaar een zeer sterke line-up. Voor de liefhebbers van een goed verhaal zijn Inception en Interstellar aanraders. Dat zijn visueel hoogstaande films en bovendien hersenkrakers.

Wie van nostalgie en snoeiharde actie houdt, zijn de oude Mad Max-films een mooi onderdeel van de Meimaand Filmmaand. De absolute klapper is de tv-première van Mad Max: Fury Road. Een heftige actiefilm, met veel auto's, brandend rubber en stunts, onderdelen die je niet vaak ziet in een blockbusterfilm. Bovendien is de film een ode aan de oude Mad Max-films.

In de tv-première van Marvels Deadpool (deel twee vanaf 17 mei in de bioscoop) is bizarre humor en actie te zien. Daarnaast zijn de X-Men-films, waarvan Apocalyps zijn tv-première beleeft, te zien in Meimaand Filmmaand. Ook Independence Day: Resurgence is deze maand voor het eerst op de Nederlandse televisie te zien. Daarnaast zijn kaskraker Jurassic World en de Oscar-genomineerde film Gravity een reden om thuis te blijven voor Meimaand Filmmaand.

Kun je niet wachten met kijken? Gids.tv zoekt voor jou uit welke films waar te kijken zijn. Klik op je film naar keuze om te zien of deze al op Netflix, Videoland of ergens anders staat!

Tijdens Meimaand Filmmaand 2018 zie je de volgende films op Veronica:

De Meimaand Filmmaand 2018 is vanaf dinsdag 1 mei elke maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag in mei te zien op Veronica. Bekijk ook de trailer die Veronica maakte voor de Meimaand van 2018.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV