Servië - Zwitserland live op tv en online (WK voetbal)

Servië - Zwitserland live op tv en online (WK voetbal)
Europese strijd om plaats in achtste finales

Sport :

Vrijdagavond (2 december) strijden twee Europese landen in Groep G om een plaatsje in de achtste finales van het WK voetbal in Qatar. Servië en Zwitserland zullen alles op alles zetten om de volgende ronde te bereiken. Het duel is om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Grote opdracht
Vooral Servië staat voor een grote opdracht, want zij staan op de laatste plaats in Groep G. De Serven hebben één punt verzameld en kijken tegen een negatief doelsaldo van twee treffers aan. De eerste wedstrijd werd - volgens verwachting - met 2-0 verloren van Brazilië, maar vooral aan het tweede duel zal Servië een nare bijsmaak hebben overgehouden: een 1-3 voorsprong tegen Kameroen werd weggegeven, waardoor de wedstrijd in 3-3 eindigde.

Weinig spektakel
De wedstrijden van Zwitserland kenmerken zich al jaren door een gebrek aan spektakel. Effectief is het wel, want de Zwitsers staan momenteel tweede in de groep, met drie punten. De eerste wedstrijd op dit WK wonnen de Zwitsers van Kameroen. Dankzij een treffer van Breel Embolo eindigde dat duel in 1-0. Dat was ook de eindstand in de tweede wedstrijd, maar toen in het nadeel van Zwitserland tegen Brazilië.

De wedstrijd Servië - Zwitserland is vrijdag 2 december om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 19.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV