Groot 5 december-spektakel Sint en de Leeuw maandag te zien op NPO 3

Groot 5 december-spektakel Sint en de Leeuw maandag te zien op NPO 3
Met Paul de Leeuw en de 'grove' Sint

Kijktip :

Ook dit jaar brengt Sinterklaas natuurlijk weer een bezoek aan Paul de Leeuw. In het speciale Pakjesavond-programma Sint & De Leeuw maakt De Leeuw er met behulp van de Sint weer een vrolijke bonte avond van. Maandag, uiteraard 5 december, te zien op NPO 3.

Sint & De Leeuw gemist? Kijk de hele uitzending terug bij Gids.tv.

Op schoot
De Leeuw en de Sint ontvangen gasten die een goede reden hebben om langs te komen in de vrolijke en sfeervolle studio. Ze hebben bijvoorbeeld iets op te biechten of excuses te maken, ze willen iets uitvoeren of ze zitten gewoon heel graag een minuutje bij Sinterklaas op schoot. Het leidt tot een hilarische en verrassende show voor het hele gezin.

Muziek
De Sinterklaassfeer in de studio wordt nog verder verhoogd door de vele muzikale optredens die Sint & De Leeuw luister bijzetten. De gehele uitzending wordt begeleid door The One Love Band met Edwin Evers, die zich na zijn carrière als radio-dj volledig heeft gestort op muziek maken. Daarnaast is er een optreden van niemand minder dan Emma Heesters.

Sint & De Leeuw is op maandag 5 december om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Sint & De Leeuw terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV