Start nieuwe seizoen Familie Gillis: massa is kassa maandag op SBS6

Start nieuwe seizoen Familie Gillis: massa is kassa maandag op SBS6
Veelbesproken familie krijgt nieuw seizoen

Kijktip :

Nu het seizoen van Chateau Meiland is afgelopen - met de prachtige bruiloft van Maxime en Leroy als passende finale - pakken Peter Gillis en zijn gezin het stokje weer over. Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is vanaf Sinterklaasavond (maandagavond 5 december) te zien op SBS6.

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Vakantieparken en mishandeling
Dit is alweer het negende seizoen van Familie Gillis: massa is kassa, waarin we vakantieparkenmagnaat Peter Gillis en zijn gezin volgen. Gillis werd miljonair met zijn vakantieparken, maar kritiek is niet van de lucht: de accomodaties zouden in abominabele staat verkeren en Peter werd door 'zijn' Nicol ook nog eens beschuldigd van mishandeling.

Sinterklaas
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zit het vakantieseizoen erop en Peter zwaait samen met een bijzondere parkmascotte de laatste gasten uit. Er is echter geen tijd om uit te rusten, want ook de familie Gillis viert Sinterklaas. Peter zet de hele familie aan het werk om een feest te organiseren voor het personeel. Nicol zorgt voor de cadeaus en zoontjes Ruud en Mark moeten opdraven als Sint en Piet.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is maandag 5 december om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV