Marokko - Spanje live op tv en online (achtste finale WK voetbal)

Marokko - Spanje live op tv en online (achtste finale WK voetbal)
Gaat Marokko opnieuw stunten?

Sport :

Het is één van de grotere verrassingen van dit toernooi: Marokko. Het team won van België en speelde gelijk tegen verliezend finalist van 2018, Kroatië. Nu nemen ze het in de achtste finale op tegen titelkanshebber Spanje. Het duel is dinsdag 6 december om 16.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Hakim Ziyech
De selectie van bondscoach Regragui lijktin uitstekende vorm te zijn. Met Hakim Ziyech in huis is het natuurlijk ook niet zo moeilijk om interessante acties te zien, maar België verslaan en uit het toernooi knikkeren had waarschijnlijk bijna niemand verwacht.

Samenvatting en hoogtepunten Marokko - Spanje

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Tóch tweede
Spanje begon geweldig aan het toernooi met een lekkere overwinning op Costa Rica, maar met een gelijkspel tegen Duitsland en een verlies tegen Japan werden ze uiteindelijk toch nog tweede in de poule. Bij een overwinning wacht de twee ploegen in de kwartfinale Portugal of Zwitserland.

De wedstrijd Marokko - Spanje is dinsdag 6 december december om 16.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 15.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV