Vanavond op tv: Start De gevaarlijkste wegen ter wereld, WK-wedstrijd Engeland en meer

Vanavond op tv: Start De gevaarlijkste wegen ter wereld, WK-wedstrijd Engeland en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 4 december

Kijktip :

Op zondagavond is er natuurlijk ook weer een WK-wedstrijd, namelijk de achtste finale tussen Engeland en Senegal. Daarnaast zien we de start van De gevaarlijkste wegen met Diederik Gommers en Emma Wortelboer en een nieuwe Medialogica over het asielbeleid. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 4 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Engeland - Senegal (achtste finale WK voetbal)

NPO 1
19:50 uur

Vanaf 19.20 uur voorbeschouwing en om 20.00 uur live verslag van de wedstrijd Engeland - Senegal in de achtste finales van het WK voetbal in Qatar. Het duel gaat tussen de winnaar van Groep B en de nummer twee van Groep A en is ook te zien op de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Start: Stolen - Catching the Art Thieves

Canvas
20:08 uur

Vanaf vanavond is de nieuwe documentaireserie Stolen - Catching the Art Thieves te zien op Canvas. Deze documentaireserie is gemaakt door de BBC en vertelt de waargebeurde verhalen van de spraakmakendste kunstroven aller tijden.

Medialogica: asielpaniek

NPO 2
20:25 uur

Vanavond is een nieuwe aflevering van Medialogica te zien op NPO 2, het programma waarin onderzocht wordt in hoeverre de media een betrouwbare gids zijn. Hoe verhoudt het beeld dat zij schetsen zich tot de werkelijke wereld? En welk effect hebben media en publieke opinie op besluitvorming? In deze aflevering: asielpaniek.

Start: Simon Reeve's South America

Canvas
21:10 uur

De Britse documentairemaker Simon Reeve is de afgelopen jaar mateloos populair geworden in binnen- en buitenland. Hij neemt ons mee op fabelachtige reizen over de wereld. Vanaf vanavond is de vijfdelige serie Simon Reeve's South America te zien op Canvas.

Terug: De gevaarlijkste wegen

NPO 3
21:17 uur

Het bijzondere reisprogramma De gevaarlijkste wegen is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen op NPO 3. In elke aflevering trotseren twee bekende Nederlanders samen de gevaarlijkste wegen ter wereld. Brengen ze hun reis tot een goed einde? Tijdens hun verkenningstocht leren de twee elkaar steeds beter kennen en ontstaan er mooie gesprekken en vriendschappen.

Duo's

  • Kosovo: Diederik Gommers en Emma Wortelboer
  • Turkije: Sera en Remco Veldhuis
  • Peru: Gwen van Poorten en Bilal Wahib
  • Griekenland: Roxanne Kwant en Ireen Wüst
  • Marokko: Rutger Castricum en Roxane Knetemann
  • Italië: Tom Coronel en Jacin Trill
  • Costa Rica: Suzanne Klemann en Peter Sterk
  • Spanje: Eva Koreman en Gertjan Verbeek

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV