Portugal - Zwitserland live op tv en online (achtste finale WK voetbal)

Portugal - Zwitserland live op tv en online (achtste finale WK voetbal)
Komt team Ronaldo een ronde verder?

Sport :

Portugal, de ploeg van Cristiano Ronaldo staat ook in 2022 weer in de achtste finale van een wereldkampioenschap. Ditmaal is Zwitserland de tegenstander. Het duel is dinsdag 6 december om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Gaat Ronaldo Messi achterna?
Dat de Portugezen de achtste finale gehaald hebben is natuurlijk niet zo gek: ondanks dat Ronaldo niet in zijn beste doen is, waren Ghana, Uruguay en Zuid-Korea ook niet de moeilijkste tegenstanders. In de kwartfinale kan Portugal Spanje of Marokko treffen.

Samenvatting en hoogtepunten Portugal - Zwitserland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Het stugge Zwitserland
De tegenstander van Ronaldo en consorten nemen het op tegen Zwitserland. De ploeg staat er altijd om bekend een stugge ploeg te zijn die zo nu en dan best wel kan verrassen. Het is logisch dat de twee wedstrijden tegen Kameroen en Servië gewonnen gingen, maar knap is het wel.

De wedstrijd Portugal - Zwitserland is dinsdag 6 december december om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 19.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV