Serierecensie: Bestseller Boy met Shahine El-Hamus is ode aan liefde en Amsterdam

Serierecensie: Bestseller Boy met Shahine El-Hamus is ode aan liefde en Amsterdam
Van de makers De belofte van Pisa en Mi Vida

Film :

Vanaf 27 november is de serie Bestseller Boy wekelijks te zien op NPO 3. De meeste grote schrijvers worden niet meteen herkend, en de allerbeste worden misschien wel nooit herkend. Maak kennis met misschien wel die allerbeste: de 21-jarige Momo Zebbi. Lees hier de serierecensie van Bestseller Boy.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Momo Zebbi
Het verhaal gaat over Momo Zebbi. Hij is een jonge, ambitieuze Amsterdammer met één grote droom: bestsellerauteur worden. Zijn grote droom komt uit maar haalt zijn leven totaal overhoop. Zonder huis, familie en relatie begint voor Momo een zoektocht naar erkenning, liefde en naar zichzelf.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 69% | IMDb ★ 7,7

Na de Nederlanse dramafilm De belofte van Pisa (2019) slaan regisseur Norbert ter Hall, scenarist Robert Alberdingk Thijm en acteur Shahine El-Hamus opnieuw de handen ineen om een boek uit 2017 van schrijver Mano Bouzamour te verfilmen. Met een aantal sterke dialogen ontvouwt zich een romantisch verhaal met zeer harde randen. De cast is uitstekend, met naast een sterke hoofdrol voor Shahine El-Hamus en Nadia Abdelouafi ook goede rollen voor veteranen als Theo Maassen en Frieda Barnhard. Met steekwoorden als drama, tegenslagen, familie, dromen, ambitie, romantiek en liefde is Bestseller Boy een degelijke Nederlandse serie die ons zeker aanspreekt. Vier sterren.

Cast
Naast Shahine El-Hamus (Vals) en Nadia Abdelouafi (De Hel van Tanger) zijn ook Theo Maassen (TBS), Gijs Blom (De Slag om de Schelde) Wimie Wilhelm (Vechtershart) en Frieda Barnhard (Judas) te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door Robert Alberdingk Thijm en Norbert ter Hall (Mi Vida).

Acteur Shahine El-Hamus in de serie 'Bestseller Boy'

De nieuwe dramaserie Bestseller Boy is vanaf zondag 27 november wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 3 en NPO Start. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Bestseller Boy terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV