Zondag in RENZE: George Ezra speelt z'n nieuwste single, Hans Kraay jr. en meer

Zondag in RENZE: George Ezra speelt z'n nieuwste single, Hans Kraay jr. en meer
Dit zijn de gasten van zondag 4 december

Kijktip :

Renze Klamer presenteert deze herfst de weekendtalkshow op RTL 4. In deze zondag editie wordt het muzikale gedeelte verzorgd door de Britse singer-songwriter George Ezra. Verder zijn Daniël Esajas en Hans Kraay jr. te gast en schuift Gijs Rademaker aan tafel. Hij stapt over naar RTL. Dit zijn de gasten van RENZE op zondag 4 december.

De tekst gaat verder onder deze video's


Gasten in RENZE - zondag 4 december

  • Wereldster George Ezra is dit jaar maar liefst 585 miljoen keer gestreamd in 183 landen. Sinds George in 2014 met zijn wereldhit ‘Budapest’ doorbrak, is hij niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Vanavond speelt hij zijn nieuwste single ‘Dance All Over Me’.
  • Na een huwelijk van 18 jaar met Een Vandaag kondigde ‘Peiler des Vaderlands’ Gijs Rademaker dit najaar zijn scheiding aan. Hij stapt over naar RTL. Vanavond vertelt Gijs over zijn nieuwe plannen, waaronder een programma over dino’s met Maarten van Rossem.
  • Na de 3-1 winst van Oranje tegen de VS gaat het vooral over man of the match Denzel Dumfries. Zijn beste vriend én personal trainer Daniël Esajas is megatrots. Hij schuift aan, samen met ESPN verslaggever Hans Kraay jr.

RENZE is iedere zaterdag en zondag rond rond 22.40 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RENZE terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV