Maandag in Op1: Owen Schumacher en Paul Groot vertellen meer over Scrooge Live

Maandag in Op1: Owen Schumacher en Paul Groot vertellen meer over Scrooge Live
Dit zijn de gasten van Op1 van maandag 5 december

Kijktip :

Maandagavond presenteren Jort Kelder en Welmoed Sijtsma de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op maandag 5 december.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen Op1 van maandag 5 december

  • Moeten de belastingen omhoog, als de overheid alsmaar groter wordt? Onvermijdelijk, volgens ING-hoofdeconoom Marieke Blom. VVD-Kamerlid Eelco Heinen vindt dat we eerst maar eens naar de uitgaven moeten kijken, voordat we spreken over belastingverhoging. Ze zijn vanavond samen te gast bij Op1.

  • De 9-jarige Gino is om het leven gekomen door verwurging. Dat werd vanochtend bekend op een tussentijdse zitting. Toch blijft er ook nog veel onduidelijk rondom de dood van de Limburgse jongen. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman praat ons vanavond bij.

  • In december 2012 werd grensrechter Richard Nieuwenhuizen van voetbalclub Buitenboys doodgeslagen na een voetbalwedstrijd. Zijn dood was voor de KNVB het startsein voor een actie tegen geweld in het amateurvoetbal. Toch is er tien jaar later vrijwel niets veranderd volgens Buitenboys-voorzitter Richard Langeveld. Hij schuift vanavond aan bij Op1.

  • Sinterklaas is nog niet het land uit maar we gaan al volop door met de volgende traditie. In ‘Scrooge Live’ wordt het iconische kerstverhaal over Ebenezer Scrooge, naar A Christmas Carol van Charles Dickens, tot leven gebracht door bekende acteurs en zangers. Dit jaar zijn er hoofdrollen weggelegd voor het bekende Koefnoen-duo Owen Schumacher en Paul Groot. Ze vertellen er vanavond over bij Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV