Maandag in Beau: over besparen in deze donkere dagen

Maandag in Beau: over besparen in deze donkere dagen
De gasten van maandag 5 december

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van de gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens.

Gasten in BEAU - maandag 5 december

  • Het is bibberen en klappertanden in deze donkere dagen. En dat voelen we, want uit een peiling blijkt dat de helft van de Nederlanders de verwarming uitzet vanwege energiekosten. Aan tafel budgetcoach Renee Lamboo en Patricia Klaus die haar verwarming niet hoger dan 15 graden zet.

  • Dit najaar won Nigel Otermans (21) het Nederlands Kampioenschap illusionisme. Vanavond is Nigel te gast en laat hij zien waarom hij het kampioenschap gewonnen heeft.

  • Het Groninger Museum eert Gianni Versace met een bijzondere expositie. Elle-hoofdredacteur Anke de Jong en Fiona Hering over het leven van de meest flamboyante mode-ontwerper aller tijden!

  • Vrijdag staan Nederland en Argentinië oog in in oog in de kwartfinale van het WK. Tienduizenden Argentijnse fans zijn meegereisd met Messi en zijn team. Hoe gaat Oranje zich staande houden in een overwegend blauw-wit stadion? Milan van Dongen en Fresia Cousiño Arias schuiven aan om dit te bespreken.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV