Nieuwe Videoland-serie Sleepers gaat donderdag in première op RTL 4

Nieuwe Videoland-serie Sleepers gaat donderdag in première op RTL 4
Eerste twee afleveringen op televisie te zien

Kijktip :

Donderdag 8 december zendt RTL 4 de eerste twee afleveringen van de gloednieuwe Videoland-dramaserie Sleepers uit. Deze snoeiharde, beklemmende en bloedstollend spannende serie vertelt het verhaal van de corrupte agent Martin, vertolkt door acteur Robert de Hoog.

Vader
De wereld van rechercheur Martin Oudkerk stort in wanneer zijn surrogaatvader Henk vermoord wordt. Henk is één van de laatst overgebleven criminelen uit het tijdperk van oude penoze en heeft sinds het begin van deze eeuw mensen naar de politieschool gestuurd om informatie door te geven aan zijn criminele organisatie.

Onderwereld
Martin manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche. Terwijl zijn beste vriend Willem en nieuwkomer Dwight Martin steeds meer naar de onderwereld trekken, moet Martin een masker ophouden bij zijn vrouw Noura Oudkerk die zelf een vakkundige rechercheur is bij interne zaken van de Utrechtse politie.

De eerste twee afleveringen van Sleepers zijn donderdag 8 december vanaf 20.30 uur te zien op RTL 4. Vanaf 8 december zijn alle afleveringen van Sleepers te zien op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV