Woensdag in Op1: we blikken vooruit op de wedstrijd met Rafael van der Vaart

Woensdag in Op1: we blikken vooruit op de wedstrijd met Rafael van der Vaart
Dit zijn de gasten van Op1 van woensdag 7 december

Kijktip :

Woensdagavond presenteren Charles Groenhuijsen en Elles de Bruin de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op woensdag 7 december.

Onderwerpen Op1 van woensdag 7 december

  • Laat Lionel Messi ons vrijdag alle hoeken van het veld zien? Of is het team van Louis van Gaal toch te sterk voor de Argentijnen, en nemen we revanche voor de verloren halve finale in 2014? In Op1 blikken we met voormalig international Rafael van der Vaart vooruit op de wedstrijd.

  • Schokkend nieuws uit Duitsland: de politie pakte 25 leden van een extreemrechtse beweging op, omdat ze plannen hadden om het Duitse parlement te bestormen en een coup te plegen.Thomas van Groningen ziet dat ook Haagse politici zich zorgen maken en schuift vanavond samen met de Duitse journalist __Annette Birsche__l aan bij Op1.

  • Guido Weijers breekt een record: dit jaar speelt hij voor de elfde keer een oudejaarsconference. Vanavond in Op1 blikken we met de cabaretier alvast vooruit op zijn show en blikken we terug op het bewogen jaar.

  • Wekenlang was oorlogsfotograaf Eddy van Wessel in Oekraïne. Hij maakte de oorlog mee aan het front, hoorde heftige verhalen en maakte indrukwekkende foto’s. Nu is hij terug en doet vanavond in Op1 zijn verhaal.

  • Welke Nederlander heeft zijn stempel op het afgelopen jaar gedrukt? Arendo Joustra, de hoofdredacteur van Elsevier Weekblad, maakt in Op1 de Nederlander van het jaar bekend. Hij schuift samen met de winnaar aan.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV