Vrijdag in Op1: nabeschouwing Argentinië-Nederland met o.a. Suse van Kleef

Vrijdag in Op1: nabeschouwing Argentinië-Nederland met o.a. Suse van Kleef
De gasten van Op1 van vrijdag 9 december

Kijktip :

Donderdagavond presenteren Nadia Moussaid en Patrick Lodiers de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op vrijdag 9 december.

Lees verder onder de video's.


Onderwerpen Op1 van vrijdag 9 december

  • Het aftellen naar de kwartfinale van Oranje op het WK is begonnen. Het affiche Nederland – Argentinië is er op voorhand een om van te smullen. Halen we de halve finale? Of houdt Lionel Messi zijn droom levend? Direct na de wedstrijd wordt er in Op1 teruggeblikt met Kees Jansma, Suse van Kleef en Mo Amrabat, die ook vertelt of zijn broer Sofyan klaar is voor de kwartfinale met zijn Marokko tegen Portugal.
  • Hij staat al weken in de Top40, heeft met meest beluisterde lied op Spotify in Nederland en zijn debuutsingle wordt grijsgedraaid op de radio. De pas 19-jarige Claude gaat als een raket. Vanavond in Op1 vertelt hij over zijn Nederlands met Frans gecombineerde hit ‘Ladada’ en wat we nog meer van hem kunnen verwachten.
  • Een op de zes kinderen is te zwaar. Staatssecretaris Maarten van Ooijen wil daarom werken aan een gezondere leefomgeving voor de jeugd. Met een nieuw plan wil de staatssecretaris gemeenten de mogelijkheid geven om snackbars en fastfoodrestaurants nabij scholen te weren. Vanavond in Op1 vertelt Van Ooijen over zijn plan.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV