Kerst met de zandtovenaar 2022 in Amsterdam zaterdag te zien op NPO 3

Kerst met de zandtovenaar 2022 in Amsterdam zaterdag te zien op NPO 3
Gert van der Vijver betovert

Kijktip :

In Kerst met de zandtovenaar wordt vanuit de Melkweg én de omliggende Leidsebuurt Theaterbuurt door zandtovenaar Gert van der Vijver en verschillende artiesten het bijzondere kerstverhaal van Jozef en Maria met zand tot leven gewekt.

Kerst met de zandtovenaar gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Maria Magdalena
Dit jaar wordt het verhaal van Kerst met de zandtovenaar verteld door Kim-Lian van der Meij, afgelopen jaar vertolkte zij de rol van Maria Magdalena in The Passion. De zandtovenaar verbindt op een originele en bijzondere wijze het heden en verleden aan elkaar.

Artiesten
De artiesten die optreden zijn actrice Fenna Ramos, singer-songwriter Douwe Bob (en The Blue Grass Boogiemen), zangeressen Sterre Koning en Bente Fokkens, de jonge violiste Sanne Lam en Ammar, de Nederlandse volkszanger van Turkse afkomst.

Herhalingen
Kerst met de zandtovenaar wordt een aantal keer herhaalt.Woensdag 21 december om 16.00 uur op NPO 3, zaterdag 24 december om 19.51 uur op NPO 3, zondag 25 december (Eerste Kerstdag) om 12.15 uur op NPO 1 en maandag 26 december (Tweede Kerstdag) om 13.55 uur op NPO 3.

Kerst met de zandtovenaar is zaterdag 19 december om 18.10 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je Kerst met de zandtovenaar terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's