Donderdag in Beau: bespaarexpert Renée Lamboo schept duidelijkheid over energieprijsplafond

Donderdag in Beau: bespaarexpert Renée Lamboo schept duidelijkheid over energieprijsplafond
De gasten van donderdag 15 december

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van de gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens.

Gasten in BEAU - donderdag 15 december

  • 2022 begon voor minister van Defensie Kasja Ollongren als relatief rustig jaar, maar dat veranderde op 24 februari in één klap toen de invasie van Rusland in Oekraïne werkelijkheid werd. Hoe beleefde de minister dit intense jaar? We blikken met haar terug.

  • Deel twee van de Netflix serie over Harry en Meghan leverde een stuk meer spektakel op dan vorige week! We bespreken het met Marc-Marie Huijbregts en Coks Donders.

  • Het is al jaren een kersttraditie: Mariah Carey die bovenaan alle kersthitlijstjes staat. Maar als het aan Shirma Rouse en Cor Bakker ligt komt daar verandering in! Vanavond laten ze horen wat zij graag bovenaan die lijstjes willen zien.

  • Vanaf 1 januari gaat het energieprijsplafond in. Hoera, zou je zeggen, maar in de praktijk blijkt het prijsplafond zo ingewikkeld te zijn dat veel mensen nog steeds niet weten waar ze aan toe zijn. Bespaarexpert Renée Lamboo schept duidelijkheid.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's