Vrijdag in Beau: families Een Huis Vol vertellen over nieuw seizoen

Vrijdag in Beau: families Een Huis Vol vertellen over nieuw seizoen
De gasten van Beau van vrijdag 16 december

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van de gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens.

Gasten in BEAU - vrijdag 16 december

  • Al jaren kunnen we de belevenissen van de grote families Cudogham en Buddenbruck volgen in Een Huis Vol. Volgende week zondag, dan begint het nieuwe seizoen weer en vanavond zijn de families te gast bij Beau.
  • Bij early seventies rock denk je misschien niet meteen aan kerst, maar toch is dat precies wat de mannen van The Glamrocks ons vanavond gaan bezorgen: kerst in de glamrock stijl.
  • Volgend weekend is het al zo ver: Kerstmis. Van een poepende boomstam tot kerstavond bij de KFC, Beau van Erven Dorens bespreekt de meest opmerkelijke kersttradities uit het buitenland.
  • Twitter-baas Elon Musk heeft prominente journalisten van Twitter verwijderd. Waarom doet hij dit? Voor de macht? Aan tafel journalist Tom van 't Einde.
  • Minister Sigrid Kaag is op dit moment in Suriname om de onrust rondom de excuses voor het slavernijverleden weg te nemen. Journalist Joost Vullings praat je bij in Beau.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's