Nieuwe seizoen Top 4000 Quiz met Gerard Ekdom begint maandag op SBS6

Nieuwe seizoen Top 4000 Quiz met Gerard Ekdom begint maandag op SBS6
Gerard Ekdom is de quizmaster

Kijktip :

Het einde van het jaar betekent natuurlijk ook weer de eindejaarslijstjes. Bij Radio 10 is dat de Top 4000. Radio-dj en (kersttijd)presentator Gerard Ekdom presenteert deze week daarom weer de Top 4000 Muziekquiz. Om 21.30 uur is de eerste aflevering te zien op SBS6.

De Top 4000 Muziekquiz gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Jury
De muziekquiz wordt als een bordspel gespeeld. Hierin stelt Gerard Ekdom de muziekkennis van zijn gasten en die van de kijkers flink op de proef. Ekdom neemt niet alleen de rol als quizmaster op zich, want als echte muziekkenner vormt hij ook de strenge maar rechtvaardige jury.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering nemen presentator Jan Versteegh - die nu op Net5 te zien is met Lingo - en operazangeres Francis van Broekhuizen het op tegen RTL Boulevard-presentatrice Bridget Maasland en rapper Donnie. Wie is er bloedfanatiek, wie kan slecht tegen zijn of haar verlies en wie weet het meeste over de muziek uit de Top 4000?

Het nieuwe seizoen van De Top 4000 Muziekquiz is vanaf maandag 19 december wekelijks rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Top 4000 Muziekquiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's