Serierecensie: The Recruit is de grote Noah Centineo-show op Netflix

Serierecensie: The Recruit is de grote Noah Centineo-show op Netflix
Misdaad, actie en komedie staan op het programma

Film :

Vanaf 16 december is de serie The Recruit te zien op Netflix. We kennen To All the Boys I’ve Loved Before-acteur Noah Centineo vooral van romantische komedies, maar nu gaat het roer om in deze Jack Ryan-achtige serie met leuke cast. Lees hier de serierecensie van The Recruit.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Onervarenheid is een troef
Een jonge advocaat Owen Hendricks genaamd van de CIA belandt halsoverkop in de levensgevaarlijke wereld van internationale spionage als een voormalige aanwinst geheimen van het bureau dreigt te onthullen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 69% | IMDb ★ 7,5

In deze typische Amerikaanse serie zien we acteur Noah Centineo in een rol die op zijn lijf is geschreven. Nieuwkomers bij de CIA mogen moeten meteen de smerige klusjes opknappen en voor groentje Owen Hendricks is dat werk met vallen en opstaan. Grijze maatpakken en grijzen kantoren sieren het beeldscherm in deze achtdelige serie die past in de traditie van de paranoia-misdaadthrillers. Met actrice Laura Haddock als sterke tegenspeler weet de serie (die de hele wereld overgaat) niet gelijk te imponeren in actie. Fans van Noah Centineo hebben toch een leuke tijd. Drie sterren.

Cast
Naast Noah Centineo (Black Adam) en Laura Haddock (White Lines) zijn ook Colton Dunn (Blockers), Nathan Fillion (Serenity) en Fivel Stewart (Umma) te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door Alexi Hawley (The Rookie).

Noah Centineo in 'The Recruit. Bron: Netflix

Vanaf 16 december 2022 is de serie The Recruit te zien op Netflix. Genre: misdaad, actie, komedie. Deze serie bevat 8 afleveringen van 50 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's