Vanavond in Renze op Zondag: Argentinië wereldkampioen na strafschoppen

Vanavond in Renze op Zondag: Argentinië wereldkampioen na strafschoppen
De gasten van Renze op Zondag 18 december

Kijktip :

Renze Klamer presenteert deze herfst de weekendtalkshow op RTL 4. Vanavond treedt veelzijdig zangeres Karsu op. Over de nieuwe wereldkampioen Argentinië praat Renze met Hugo Borst en Fresia Cousiño Arias. Verder schuiven onder anderen Ferry Zandvliet, Edino van Dorsten en Bracha van Doesburgh aan. Dit zijn de gasten van Renze op zondag 18 december.

De tekst gaat verder onder deze video's


Gasten in Renze - zondag 18 december

  • Of je het hem nou gunt of niet: Lionel Messi heeft vandaag de kroon op zijn carrière gezet: na een spectaculaire finale is hij met Argentinië wereldkampioen!
    NOS Langs de Lijn-presentator Hugo Borst en ESPNnl-host Fresia Cousiño Arias zijn te gast op deze historische voetbaldag.

  • In de podcast ‘Over Leven’ praten Ferry Zandvliet en Edino van Dorsten over de uitdagingen van het (over)leven. Ferry overleefde de aanslag op Bataclan in Parijs en Edino is een van de kinderen van Ruinerwold.

  • Vanaf 22 december draait de nieuwe Nederlandse thriller ‘Faithfully Yours’ in de bioscopen. Hoofdrolspelers Nasrdin Dchar en Bracha van Doesburgh schuiven bij ons aan.

  • Ze zong al in meer dan twintig landen over de hele wereld. Ze vertolkt een breed palet aan stijlen en mag daar sinds kort de ouderwetse smartlap aan toevoegen. In maart staat Karsu in de line-up van het succesvolle Holland Zingt Hazes. Vanavond treedt ze bij ons op.

  • Publieksjunk Ramon zat maar liefst 998 keer in het publiek bij een televisie-uitzending. Vanavond wordt het bij ons zijn 999ste keer. Hoe is deze bijzondere reeks begonnen en wat is volgens hem de magie van televisie?

Renze is iedere zaterdag en zondag rond rond 22.40 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Renze terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's