Kerstspecial van I Can See Your Voice is donderdag te zien op RTL 4

Kerstspecial van I Can See Your Voice is donderdag te zien op RTL 4
Francis van Broekhuizen is te gast

Kijktip :

In de speciale kerstspecial van I Can See Your Voice schuift er een nieuw gastjurylid aan bij Fred van Leer, Marieke Elsinga en Danny de Munk en Edsilia Rombley: operazangeres Francis van Broekhuizen. Donderdag zie je de special om 20.35 uur op RTL 4.

I Can See Your Voice gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kerstsfeer
In de kerstspecial met Francis staat alles in het teken van kerst. Francis zingt het duet 'Oh Holy Night' samen met een dus onbekende zanger of zangeres. De vraag is: wordt het een prachtig kerstengeltje of met de grinch? Spelkandidaat Astrid hoopt dat er een zanger overblijft, dan maakt zij kans op de kersthoofdprijs van 10.000 euro.

De tekst gaat verder onder deze video's

Over I Can See Your Voice
Er worden zeven kandidaten gepresenteerd aan het vierkoppige panel en aan een bekende gastartiest. De kandidaten halen alles uit de kast om hen te laten geloven dat ze goed kunnen zingen, maar niets is wat het lijkt. Er zitten ook een aantal valse stemmen tussen de kandidaten.

De kerstspecial van I Can See Your Voice is donderdag 22 december om 20.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's