Donderdag in Beau: over populairste kennisquiz van het land De Slimste Mens

Donderdag in Beau: over populairste kennisquiz van het land De Slimste Mens
De gasten van donderdag 22 december

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van de gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens.

Gasten in BEAU - donderdag 22 december

  • Het is de populairste kennisquiz van het land: De Slimste Mens. Vanavond schuiven drie kandidaten van komend seizoen aan: Vogue-hoofdredacteur Yeliz Çiçek, bioloog Mátyás Bittenbinder en niemand minder dan__ Erik van Looy__, de presentator van de Vlaamse Slimste Mens!

  • Na tien maanden oorlog heeft president Zelenski Oekraïne verlaten voor een flitsbezoek aan de Verenigde Staten. Hoe dat in Oekraïne ontvangen werd, bespreken we met Michiel Vos en Iris Koppe.

  • Hij presenteerde meer dan dertig jaar het RTL Ontbijtnieuws en ging eerder dit jaar met pensioen. Maar, wat veel mensen niet weten is dat Jan de Hoop een enorme liefhebber is van kerstfilms! Vanavond zet hij de leukste nieuwe kerstfilms voor ons op een rijtje.

  • Het jaar en daarmee ook het televisiejaar 2022 zit er bijna op. Het was een veel bewogen jaar, waar heel veel tranen vloeiden. Met Tijl Beckand nemen we de top 5 televisietranen door.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.



Actuele video's

Meer actuele video's