Eerste aflevering van Judas II zie je maandag 26 december op RTL 4

Eerste aflevering van Judas II zie je maandag 26 december op RTL 4
Met Rifka Lodeizen, Marit van Bohemen en Gijs Naber

Kijktip :

Het verhaal van Willem Holleeder blijft natuurlijk fascinerend en een 'verfilming' van het tweede boek van zijn zus Astrid, getiteld 'Dagboek van een getuige', kon dus ook niet lang uitblijven. Maandag 26 december (Tweede Kerstdag) zie je de eerste aflevering van Judas seizoen 2 op RTL 4. De rest van de afleveringen zijn natuurlijk te zien op Videoland.

Bekijk alle titels die nieuw zijn op Videoland in december 2022.

Het dagboek van een getuige
In Judas II: Dagboek van een Getuige wordt het levensverhaal van Astrid Holleeder verteld. De zus van crimineel Willem Holleeder heeft vanwege haar rol als getuige tegen haar broer haar werk moeten opgeven en leeft sindsdien volledig beschermd.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 78% | IMDb ★ 7,4

Het is ook de conclusie die we na het eerste seizoen trokken, maar we kunnen ook nu niet anders stellen dan dat deze goede Nederlandse serie gedragen wordt door Rifka Lodeijzen, die schittert als Astrid. Lees hier onze serierecensie van Judas 2 verder.

Cast
Naast Rifka Lodeijzen (Overspel), Gijs Naber (Met Mes) en Marit van Bohemen (Onze jongens in Miami) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Joram Lürsen (Bankier van het Verzet).

Actrice Marit van Bohemen (Sonja Holleeder) in de serie 'Judas 2'

Op maandag 26 december (Tweede Kerstdag) 2022 zie je de eerste aflevering van Judas II om 22.10 uur op RTL 4. Ook is de serie Judas seizoen 2 te streamen op Videoland. Genre: misdaad, drama. Deze serie bevat 5 afleveringen van ongeveer 40 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's