Serierecensie: The Witcher: Blood Origin tikt niveau van Cavill-serie niet aan

Serierecensie: The Witcher: Blood Origin tikt niveau van Cavill-serie niet aan
Met Michelle Yeoh en Minnie Driver

Film :

Vanaf 25 december staat The Witcher: Blood Origin op Netflix. Deze prequelserie op de populaire serie The Witcher is opgeknipt in vier afleveringen, wat er eerst zes zouden zijn. Ga je dat merken? Lees hier de recensie van The Witcher: Blood Origin.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

De allereerste Witcher
De serie vertelt een verhaal dat verloren is gegaan in de tijd en dat zich afspeelt in de elfenwereld, 1.200 jaar voor The Witcher. De film gaat over het ontstaan van de allereerste Witcher en de verschillende gebeurtenissen die leiden tot de samensmelting van de werelden van monsters, mensen en elfen.

Michelle Yeoh, Sophia Brown en Laurence O'Fuarain in 'The

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 59% | IMDb ★ 4,0

The Witcher met Henry Cavill (en binnenkort Liam Hemsworth) is één van de nieuwe paradepaardjes van Netflix en dat moet enigszins worden uitgemolken. Vorig jaar was er al een anime-serie, dit jaar een live action in de vorm van deze serie. Helaas haalt deze prequel verre van het niveau van The Witcher, zowel in de visuals als in de scripts. Er lijkt met veel te veel haast aan gewerkt te zijn: rust in het proces had deze serie waarschijnlijk heel veel goeds gedaan. De hoofdrollen zijn prima maar kennen nauwelijks progressie binnen de vier afleveringen. De climax is echter prima en vraagt om een vervolg, die er misschien wel niet gaat komen. 3 sterren.

Cast
Michelle Yeoh (Everything, Everywhere, All at Once), Minnie Driver (Will & Grace), Sophia Brown, Laurence O'Fuarain en Mirren Mack spelen rollen in deze serie. Deze productie wordt geleid door Declan De Barra (The Originals).

Vanaf 25 december 2022 is The Witcher: Blood Origin seizoen 1 te streamen op Netflix. Genre: mysterie, actie, thriller. Aantal afleveringen: 4. Lengte afleveringen: ca. 40-60 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's